Wedstrijden
Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace - 23 t/m 26 augustus - .

Voor zeilers die sneller willen!

Zeil jij eind augustus de drieënvijftigste 24-uurs zeilrace? In 24 uur een zo groot mogelijke afstand varen op het IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee of de Noordzee! Goed navigeren, stroom, weer en wind in de gaten houden, geconcentreerd trimmen en sturen zodat de snelheid optimaal blijft...

Racen onder begeleiding

De 24-uurs is een geweldige manier om in korte tijd heel veel zeilervaring op te doen. Op een snel zeiljacht nemen we deel aan de "toerklasse". Je vaart de race samen met 4 deelnemers onder begeleiding van 2 ervaren trainers; alle zeil- en wedstrijdbeslissingen nemen jullie zelf.

Inlcusief feest en gezelligheid

De aankomst na 24 uur in Medemblik is geweldig; binnen enkele uren varen daar zo'n 700 zeiljachten de haven binnen. Zaterdagavond wordt het op de kades een drukke en gezellige boel. En als we slim zijn, staan we zondagochtend bij de prijsuitreiking op het podium!

Programma

  • Donderdag 23 augustus: 20.00 uur briefing in Muiderzand. Je kunt al aan boord blijven slapen of de volgende ochtend opstappen.
  • Vrijdag 24 augustus: trainingsdag en zeilen naar de meest optimale startplaats; start van de race om 19.00 uur.
  • Zaterdag 25 augustus: finish na 24 uur in Medemblik; met 's avonds groot feest.
  • Zondag 26 augustus: prijsuitreiking in Medemblik en voldaan terug zeilen naar Muiderzand. Afstappen: zondag 26 augustus 16.00 uur.

Praktisch

  • Vertrek en aankomst: Marina Muiderzand
  • opstappen: donderdagavond of vrijdagochtend
  • afstappen: zondagmiddag
  • 2 trainers, 4 deelnemers.
  • Kosten: € 595,00 all-inclusive (havengelden, eten, drinken, diner zaterdagavond, diesel).

Offerte op maat - Groep of Gezin

Wil je met een groep vrienden, collega's of familie op één van onze jachten onder begeleiding van een ervaren instructeur deelnemen aan de 24-uurs wedstrijd? Je kunt deze tocht ook als groep boeken. Jullie bepalen met wie je gaat en hoe de dagen eruit zien. Wij maken graag een offerte op maat op basis van accommodatie aan boord met een ervaren instructeur.

Wil je advies of heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op! E-mail ons of bel ons op telefoonnummer: 036-521 82 10.


Een paar ervaringen van anderen

Honderden deelnemers leren ieder jaar zeilen op onze jachten op het IJsselmeer. Hieronder een kleine willekeurige selectie van hoe deze cursus of tocht wordt ervaren.

Rolf, Asten

'Geweldig dat jullie zo snel met een oplossing kwamen toen bleek dat ik niet op de briefing zou verschijnen.
Beide instructeurs waren vakbekwaam en deelden hun kennis op een enthousiaste manier.'

Jolanda, Muiden

'Een absolute aanrader, fanatiek zeilen samen met honderden boten. Goede briefing vooraf waarbij je samen met de teamgenoten het plan verder uitwerkt. Dat stimuleert de teamspirit waardoor je goed voorbereid aan de start verschijnt en de race gaat varen. Tijdens de nightshift gezeild onder de sterrenhemel en was het heel bijzonder om al die racende boten op het IJsselmeer te zien. Ik kijk er met plezier op terug!'

Aukje Krikke, Utrecht

'Erg leuk om mee te maken, voor herhaling vatbaar.
De 2 schippers aan boord begeleidden alles prima en daardoor ook weer een nieuwe zeilervaring opgedaan.

Truus , Broek in Waterland

'Een fantastische ervaring. Het nachtzeilen is zeer speciaal. Doordat we heerlijk zeilweer hadden en een fijn team en een zeer bekwame navigator is het een succes geworden'

Prijs vanaf:
€ 595 p.p.