Iedere maandagavond: Zeilclub avond
Zeilclub Amorgos - voor beginners en gevorderden - .

Wekelijks zeilen

Heb je last van een zeilvirus? Dat onrustige gevoel wanneer je een briesje wind voelt, wanneer je naar de wolken tegen een blauwe hemel kijkt, wanneer je over de A6 rijdt en uitkijkt over het Gooi- en Markermeer... Dat is zó herkenbaar!

Hoe zou het zijn om 3 maanden lang iedere week tenminste één keer op het water te zijn? Elke week een stukje toeren met de gezelligheid aan boord. Minimaal één keer per week ontspanning, al dan niet door inspanning, maar op het water...

Samen met enthousiaste beginners en gevorderden

Word lid van de Amorgos Zeilclub en vaar 3 maanden lang iedere maandagavond met beginnende en gevorderde zeilers op het Markermeer. Onze club van enthousiaste zeilers komt wekelijks samen in Marina Muiderzand. Daar organiseren we toertochten, instructies, korte clinics of een wedstrijd. Wij regelen de boten, schippers of instructeurs en zo nodig een zeilpak en reddingsvest.

Een Zeilclub avond betekent enthousiast en soms ook fanatiek zeilen, maar ook veel gezelligheid, ontspanning, leren en lol. De ene keer gaan we aan de bak met zeil- of motormanoeuvres. De andere keer waaien we gewoon lekker uit. We varen op 5 zeiljachten variërend van 30 tot 38 voet met ieder zijn eigen kenmerken.

Globaal programma:

  • inloop vanaf 17.00 uur bij Amorgos of op het terras
  • voorbespreking en indeling 17.50 uur
  • vertrek: 18.00 uur
  • terug in de haven: 21.00 uur of later

Je kunt vroeg komen en wat eten op het terras of neem wat eenvoudigs mee (salade, brood) en eet in het clubhuis.

Lid worden?

Het seizoen voor de zeilclub bestaat uit twee blokken. Het eerste blok loopt van april tot en met juni. Het tweede blok van juli tot en met september.
Klik op de knop 'boeken', kies een blok en meld je aan . Daarna ben je helemaal klaar om iedere week te genieten van het zeilvirus!

Prijs vanaf:
€ 395 per blok