Zeilcursus jachtzeilen CWO III non-tidal
Individueel: 5 dagen (CWO III non-tidal) - Data & Prijzen

Hieronder vind je de prijs en geplande vertrekdata van deze tocht. Staat jouw gewenste dag er niet tussen of wil je meer of minder dagen? Neem dan contact op om te overleggen.

28 augustus€ 695Boekbaar  
 
02 oktober€ 695Boekbaar  

Inbegrepen

De reissom is per persoon en inclusief accommodatie aan boord van het zeiljacht, brandstof, zeilkleding, reserveringskosten en een ervaren instructeur.

Exclusief

Bij de prijs is niet inbegrepen: maaltijden, havengelden buiten de thuishaven, reis- en/of annuleringsverzekeringen, vervoer van of naar de haven.

Bijdrage aan de boordkas (zie ook praktisch) voor de boodschappen en de havengelden.

Kortingen

Wanneer je eerder bij ons een meerdaagse zeilcursus of zeilvakantie hebt geboekt, krijg je 5% korting op de reissom.

Offerte op maat

Als je iets anders wilt, regelen wij dit ook graag voor je. In overleg kijken we wat er mogelijk is.

Wil je zelf je tocht samenstellen? Ben je met een groep vrienden, collega's of familie dan kun je een zeilcursus of ervaringstocht als groepscursus boeken. Jullie bepalen zelf waar de route heengaat en hoe de dagen eruit zien. Wij maken graag een offerte op maat op basis van een jacht dat we in overleg uitkiezen.

Wil je advies of heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op! E-mail ons of bel ons op telefoonnummer: 036-521 82 10.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering
Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, ook bij een last minute reis. Amorgos kan een annuleringsverzekering bij Allianz Assistance voor je afsluiten. Wij bieden twee varianten, ...   meer info
Prijs vanaf:
€ 695 p.p.