Zeilcursus Volwassenen CWO 1&2
Jaarabonnement zeiljacht - Abonnement

Het hele jaar door zeilen?!

Zeilen wanneer het jou uitkomt; wanneer de wind lekker waait of juist wanneer de zon stralend aan de hemel staat. Zeilen omdat je een snipperdag hebt of alleen een avond omdat het weer perfect is voor een hapje en wijntje aan boord. Kortom zeilen wanneer jij daar zin in hebt...

Dat kan wanneer je je eigen zeiljacht aanschaft. Voor velen een droom... Koop een boot en werk je ... Maar die droom is veel eenvoudiger (en goedkoper) te realiseren:

Neem een jaarabonnement op één van onze zeiljachten in Muiderzand! Je stapt dan zomaar 25(!) avonden of 12 dagen aan boord van een Dufour 34, Oceanis 34, Bavaria 35 of een Sun Odyssey 37. En dat doe je niet alleen natuurlijk; neem je vrienden, familie of zakenrelaties mee en geniet samen van "plezier in zeilen".


Prijzen?

Die vallen mee. Dit kan al vanaf € 1595,- voor een abonnement op een Dufour 34. Hoe groter het zeiljacht hoe duurder.

Per keer dat je het zeiljacht gebruikt, wordt er een bedrag van je saldo afgeschreven. De hoogte van dat bedrag hangt af van het aantal dagdelen dat je het zeiljacht gebruikt. Er zijn per dag drie dagdelen: ochtend, middag en avond. Bijvoorbeeld een dagdeel op de Dufour 34 kost € 65,-. Voor een hele dag zeilen, inclusief avond, op de Dufour 34 wordt een bedrag van € 195,- van je saldo afgeschreven.


Voor-, hoog- of naseizoen: dezelfde prijs

Of je nu in oktober een dagje komt zeilen, of midden in de zomervakantie: dat maakt voor de prijs niets uit! In het hoogseizoen betaal je dezelfde prijs voor een dag als in het laagseizoen. Uiteindelijk kun je op deze manier bijna 4 maanden lang iedere week een dagje gaan zeilen of zo'n beetje het hele seizoen iedere week een avond zeilen!! Alsof je je eigen zeiljacht hebt, zonder de lasten.


Hoe dat kan?

Elke maandag krijg jij, als abonnementhouder een e-mail waar de beschikbaarheid voor de komende week in staat. Als er een dag of avond vrij is en je wilt varen, dan reserveer je het jacht. Dat kan ook voor meerdere dagen.

Het is voor ons een manier om op de losse dagen tussen 2 cursussen in de zeiljachten ook op het water te hebben. Dat weten we pas kort van te voren en een extra cursus inplannen is dan niet meer mogelijk...

Wellicht voor jou de manier om van een droom werkelijkheid te maken?


Optioneel: volle week in de zomer

Iedereen wil graag zeilen in de zomer. Velen willen in de zomer ook nog méér zeilen.. Dus niet alleen die losse snipperdag of last minute ingeplande avond, maar gewoon een volle week op vakantie met je zeiljacht!

Dat weten we en daarom bieden we je de mogelijkheid om de abonnementen uit te breiden met een volle week in het hoogseizoen. Je betaald voor deze optie een toeslag en plant de week van te voren in.


Meer weten?

Bekijk dan hier de prijzen en hoeveel je daarmee kunt varen. Bij vragen, mail of bel even met Amorgos.


Prijs vanaf:
€ 55 per dagdeel