Wedstrijden
Serious Fun

Wil je meer uit zeilen halen, meer uit een zeilboot en meer uit je zelf halen? Ben je op zoek naar serious fun en een korte intensieve uitdaging? Met enige zeilervaring op kajuitzeiljachten kun je mee op één van de snellere zeiljachten uit onze vloot in een wedstrijd!

De wedstrijden combineren alle facetten van het zeilen met de nodige dosis gezelligheid. Teamspirit, zeilinzicht, uithoudingsvermogen, samenwerking en je zeilvaardigheden zijn allemaal van belang. Er gebeurt veel in korte tijd en de ervaring zal je zeker bij blijven.

Hieronder zie je een korte beschrijving van de wedstrijden waar we dit jaar aan deelnemen. Je kunt met z'n twee of individueel deelnemen. Zou je met een groep onder begeleiding van onze wedstrijdinstructeurs deel willen nemen, neem dan gewoon contact op.


 
Ronde om Noord-Holland - 21 t/m 24 juni
De Ronde om Noord-Holland is een wedstrijd met de elementen van een mooie toertocht (of andersom). We varen over het Markermeer, het IJsselmeer, de Westelijke Wadden en de Noordzee. In drie dagen tijd zeil je in vier verschillende vaargebieden! Dat ... 
Vanaf:
€ 595 p.p.

 
Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace - 23 t/m 26 augustus
Zeil jij eind augustus de drieënvijftigste 24-uurs zeilrace? In 24 uur een zo groot mogelijke afstand varen op het IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee of de Noordzee! Goed navigeren, stroom, weer en wind in de gaten houden, geconcentreerd trimmen en ... 
Vanaf:
€ 595 p.p.