Zeilinstructie

Zeiljacht huren met een (korte) zeiltraining

Wanneer je een zeiljacht bij Amorgos huurt, kun je daar een zeiltraining bij boeken. Zo kun je op de eerste dag van je vakantie starten met een opfriscursus. Of gebruik je zeilvakantie om een betere zeiler te worden met een themacursus zoals havenmanoeuvres, man over boord, sluisvaren, zwaar weer zeilen, navigatie, etc.. Dit kan per dagdeel of voor meerdere dagen.

Zeilles motormanoeuvreren

Veilig onder alle omstandigheden met je zeiljacht naar een hoger- of lagerwal varen? Volg dan een cursus motormanoeuvreren. In korte tijd leer je de belangrijkste tips en trics om veilig aan te komen en af te varen.

Zeilles zwaar weer zeilen

Wat doe je bij veel wind? Hoe kun je veilig reven en wat zijn de do's en not-to-do's in een haven bij meer wind? Tijdens deze zeilles leer je hoe je ook met veel wind kunt genieten van zeilen en de rust aan boord bewaart.

Zeilles boxvaren

Voor velen gaat boxvaren in de eigen box altijd goed, maar wordt het lastiger op een ander zeiljacht, in een nieuwe omgeving of met minder of andere bemanning. Daarom is de les boxvaren een populaire les geworden. Je leert de effecten van schroef en wind in verschillende omstandigheden in je voordeel te gebruiken. Ook aan de samenwerking met je bemanning besteden we aandacht.

Zeilles voor gezinnen

Zeilen doe je met elkaar en daarom is het belangrijk en vooral ook leuk wanneer het hele gezin op zijn eigen manier kan genieten van een zeilvakantie. Daarom bieden we zeillessen speciaal gericht op het hele gezin waarbij ieder op zijn niveau zeilles krijgt. Het is prachtig om te zien hoe makkelijk ook je zoon of dochter onze zeiljachten kan besturen!

Zeilinstructie

Dag  

28-11-2022 - 31-12-2030€ 250,00   

2 dagen 

28-11-2022 - 31-12-2030€ 475,00   

3 dagen 

28-11-2022 - 31-12-2030€ 675,00